Privacy

Op Verveel.nl kunt u gratis spelletjes spelen, moppen lezen en filmpjes bekijken. Ook kunt u gratis meedoen aan prijsvragen en profiteren van diverse (voordeel)acties. Verveel.nl hecht veel waarde aan het beschermen van uw persoonlijke gegevens. Alle informatie aangaande persoonlijke gegevens wordt in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) verwerkt. Onze verwerking is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens te Den Haag.

Verveel.nl stuurt periodiek e-mail berichten aan leden die zich hebben aangemeld voor de nieuwsbrief, met nieuwe spelletjes, moppen, filmpjes, prijsvragen en voordeelacties van Verveel.nl en specifieke aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde partners.

Op verzoek zullen wij uw gegevens uit onze database verwijderen of wijzigen. U kunt uw inschrijving op ieder moment ongedaan maken. Dit kan via de afmeldlink in de e-mails die Verveel.nl u toestuurt of door een e-mail te sturen naar info@verveel.nl.

Verveel.nl behoudt zich het recht voor het Privacy Statement aan te passen, indien wijzigingen in ons beleid, bedrijfsvoering, de wet of rechtspraak daartoe aanleiding geven.